en blogg om att må bra

Ge mig priorin, nu!


skrivet den 26 aug av Cecilia K, klockan:23:28
Det är inte kul att vakna på morgonen, ta sig en dusch, föna håret och sedan, medan man kammar sig, upptäcka att hela ens frisyr mer eller mindre sitt i borsten. Eller, nu överdriver jag kanske en smula, men det känns utan tvekan som om jag tappar betydligt mer hår nu än jag brukar göra. Det har hållt på så i säkert en månad. Jag börjar bli orolig att jag snart inte har något hår kvar och spanar frenetiskt efter kala fläckar. Än så länge har jag dock bara hittat gråa hår. Gråa hår som jag säkert fått av oroan över dessa kala fläckar.

Jag sökte lite på nätet för att se om detta är ett tecken på någon dödlig sjukdom och hittade då lite lugnande information. Ja, faktiskt - lugnande information på nätet? Vart är världen på väg? Det är tydligen så att det inte är helt ovanligt att kvinnor lider av tillfälligt håravfall. Tillfälligt är här nyckelordet jag letat efter. Det finns kanske hopp ändå!

Det finns också ett naturläkemedel som ska hjälpa för den här skiten. Priorin heter det och funkar som så att den vitaliserar hårrötterna och ökar blodcirkulationen. Innehållet i priorin är faktiskt ett sädesslag vid namn hirs. Hirs innehåller antioxidanten miliacin och även en hel del vitaminer (B1, B2, A och C). Dessutom finns det kalcium, kalium, magnesium, natrium, kisel, järn och fluor. Det innehåller typ allt! Ges säkert till astronauter i stället för mat. Priorin ska ge ett friskt och starkt hår vilket jag verkligen skulle behöva nu.

Jag tror jag ska prova. Om ni ser mig på stan om några veckor så funkar det. Annars vistas jag bara inomhus.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Comments are closed