en blogg om att må bra

Köp träningsmaskiner på Blocket


skrivet den 27 aug av Cecilia K, klockan:15:15
Bara för skoj skull kikade jag in om det fanns lite träningsmaskiner till försäljning på Blocket. Har aldrig tänkt på att köpa träningsmaskiner begagnat förut, men varför inte? Man återanvänder ju folks svett dagligen på gymmet, så varför inte göra det i hemmet också? Kikade lite på utbudet i min kommun och det fanns faktiskt ganska mycket prylar till bra priser.

Vad sägs om promenadband för 3000 kronor, löparmatta för 5000 kronor eller ett helt multigym som är "obetydligt använt" för tusenlappen? En crosstrainer med defekt display kanske lockar, eller varför inte en motionscykel (usch nej) eller bara något så enkelt som en stepbräda eller ett paket med skivstång och vikter.

Utbudet var faktiskt förvånansvärt enormt, men så har jag kanske lite dålig koll på begagnatmarknaden också.

Jag blev inte direkt lockad av att köpa några träningsmaskiner själv, men däremot blev jag lite sugen på en sandsäck för att träna lite boxning. Har kört lite på gymmet och det bränner rätt bra att stå och veva på en sådan. Är lite osäker på om jag kan ha den hängande någonstans dock utan att hela taket faller in. Ska fundera på det.

Men nästa gång det är dags för något nytt så köp av träningsmaskiner begagnat. Eller jag ska i alla utgå från Blocket och se om där finns ett vettigt alternativ till något nytt.

Den dyraste prylen jag hittade var en vibrationsträningsutrustning för strax under tio tusen. Vibrationsträning? Är inte det typ lite 1940-tal? Vad har jag missat?

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed