en blogg om att må bra

Träningsredskap jag har samlat på mig


skrivet den 27 aug av Cecilia K, klockan:14:24
Under åren har det blivit en hel del träningsredskap jag har samlat på mig. Majoriteten av dem har jag knappt använt. Jag är bra på dåliga köp.

Motionscykel
Det finns få grejor jag tycker är så tråkiga som att cykla på motionscykel. Det är en enda lång utdragen pina som jag aldrig kommer över. Spinning på ett gym kan vara rätt kul (och jobbigt!) men då är man ju några stycken, men att cykla på motionscykeln hemma är ju precis hur långtråkigt som helst. Min motionscykel har hamnat i skrubben och där kommer den nog bo ända tills jag åker med den till tippen.

Magmuskelträningsapparat
Någon gång i början på nittiotalet köpte pappa en magmuskelträningsapparat som av någon konstig anledning hamnat hemma hos mig. Den är helt värdelös. Den består av ett handtag, två fotstöd och en rejält tilltagen spiral som skapar motstånd. Idén är givetvis att sätta fötterna i fotstödet och dra sig tillbaka i en omvänd situp med hjälp av magmusklerna. Problemet är att det är mer händerna som krampaktigt försöker hålla i handtaget som får all träning. Som isometrisk handträning är den lysande.

Thighmaster
Jodå! Kommer ni ihåg den? Sitcom-damen Suzanne Somers toksålde den på TV-shop för många år sedan och på något konstigt sätt har en sådan hamnat hos mig. Jag har inte köpt den själv och vet faktiskt inte riktigt varför jag har den eller vems det är. Har dock inte testat den. Det känns lite för tacky på något sätt. Men kolla in den bifogade bilden, nog får man fina lår av den? ;) 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed